Bemutatkozás

Modern üzleti vállalkozások informatikai rendszereit építjük fel az optimális eszközökből, alkalmazásokból és szolgáltatásokból. Jelen vagyunk az informatikai rendszerfejlesztés, rendszerintegráció, üzemeltetés, karbantartás, tanácsadás, eszközbeszerzés, oktatás területén.

Legfőbb feladatunk, hogy partnerek igényeit maximálisan felmérjük, céljaiknak leginkább megfelelő információs rendszereket tervezzünk, fejlesszünk, üzemeltessünk. Törekszünk a hosszú távú partnerkapcsolatok kialakítására, hogy szolgáltatásaik minőségét közösen fejleszthessük, innovatív, egyedi infokommunikációs technológiák alkalmazásával.

KIRÁLY ISTVÁN (MVP)
Ügyvezető

Speciális szaktudás, a szerteágazó informatikai ismeretek és a legmodernebb infotechnológiai vívmányok, amik sikerre visznek.

Miért válassza a KingSol-t?

A KingSol minőségi informatikai kiszolgáló rendszereinek használatával, időt és energiát spórolhat, növelheti vállalkozása produktivitásátn frissítjük.

Informatikai rendszerfejlesztéstől az üzemeltetésen és a karbantartáson át a legújabb alkalmazások integrálásáig, teljeskörű informatika szolgáltatásokat kínálunk.

Alapos szakmai tudással rendelkezünk, referenciáinkat széles ipari spektrumból szereztük, megbízható informatikai rendszereket fejlesztünk és menedzselünk.

Biztosítjuk a teljeskörű adatvédelmet, egyéni igényekhez igazodva, magas fokú biztonságos informatikai rendszereket üzemeltetünk.

Szakképzett és felelősségteljes csapat

A magasfokú képzettségen túl, kiemelten fontosnak tartjuk a gyors és világos kommunikációt, amelynek segítségével könnyebben elérhetők a kitűzött célok. Az optimális IT rendszer, minden vállalat sikeresebb üzletmenetét szolgálja. Ennek költséghatékony és műszakilag, valamint technológiailag kiváló rendszernek a kiépítését, üzemeltetését és karbantartását végezzük el.

Király István

Azure MVP
Microsoft Certified Trainer
MCSA: Office 365
MCSE: Windows Server
MCSA: Windows 10

Mészáros Etele

Microsoft Certified Trainer
MCSA: Office 365
MCP: Implementing Microsoft Azure Infrastructure Solutions
MCP: Volume Licensing Solutions to Large Organizations

Baranyai Zoltán

MCP: Implementing Microsoft Azure Infrastructure Solutions

Juhász Endre

MCSA: OFFICE 365

Siklér Gyula

MCP: Dynamics 365
MCP: Software Asset Management

Takács Attila

MCP: Dynamics 365

IT MINŐSÍTÉSEINK

Napjainkban az új informatikai technológiák alkalmazása elengedhetetlen a modern vállalatok működéséhez. Cégünk testreszabott, előfizetéses, felhasználóbarát felhő szolgáltatásokat kínál, melyek alkalmasak irodai-, illetve szerverfunkciók kiváltására. A felhőalapú modellek használatára épülő munkakörnyezet kialakítása támogatja a gördülékeny irodai munkavégzést ügyfeleink számára.